CryptoBox

CryptoBox: Tiimipäivän koukuttavin uutuus!

CryptoBox tarjoaa ainutlaatuisen ja jännittävän kokemuksen, joka yhdistää hauskasti päättelyn, tiimityön ja vuorovaikutuksen. Cryptoboxia voi pelata kaikenkokoiset tiimit pienestä suureen – aina 120 henkilöön asti!

CryptoBoxin järjestämiseen tarvitaan vain pöydät ja tuolit. Peli on mahdollista järjestää myös esteettömänä.

Alle 30 hengen ryhmille suosittelemme “Sika säkissä?” vuorovaikutushaastetta tiimipäivään! Lue lisää >

Varaa oma tiimipäivän seikkailu  – pyydä tarjous tai kysy lisää!

Jonna Närhi

+358 50 305 2629
jonna@goodpower.fi

Mainitsethan tarjouspyynnössä toivotun ajankohdan ja henkilömäärän.

✅ Vahvistaa vuorovaikutustaitoja ja tiimipelaamista

✅ Helppo järjestää erilaisiin tiloihin, myös esteettömänä

✅ Peli on erittäin viihdyttävä ja sopii kaikille!

Valmentajat

Jonna Närhi

vuorovaikutusvalmentaja, terapeutti

Jonna on iltapäivälehtienkin palstoilta tuttu ihmissuhteisiin erikoistunut terapeutti ja valmentaja. Jonna on Suomen parhaita asiantuntijoita vuorovaikutustaitojen valmentamisessa sekä mielen hyvinvoinnin kehittämisessä. Innostavasta tyylistään tunnettu valmentaja tunnetaan Positiivinen vuorovaikutus verkkokurssin kehittäjänä, johon on osallistunut jo tuhansia suomalaisia.

Jonnalla on monipuolinen tausta hyvinvointialan yrittäjänä, terapeuttina, vuorovaikutusvalmentajana sekä mindfulness- ja NLP-ohjaajana. Hänen valmennuksissaan yhteisöt ja yksilöt oivaltavat parhaan version itsestään.

+358 50 305 2629
jonna@goodpower.fi

Mia Paunonen

muutosvalmentaja, Life Coach

Energinen Mia on parhaimmillaan, kun yhteisö kaipaa selkeyttä, kirkastusta ja jäsentämistä. Mian erikoisalaa on ajankäytön tehostaminen ja monen liikkuvan osasen järjestäminen tarvittavaksi informaatioksi, kokonaisuudeksi ja prosessiksi.

Mia on ammentanut tietotaitoaan yli 25 vuoden ajan moninaisista hallinnollisista tehtävistä useilta eri sektoreilta. Mia on ikuinen oppija, jonka takataskusta löytyy useampikin ammattitutkinto ja Life Coachin pätevyys.

+358 45 275 7754
mia@goodpower.fi