Työyhteisövalmennukset

Business as Usual unusual

Toimiva työyhteisö ja vuorovaikutus yrityksen voimavaraksi.

Elämisen arvoisia työyhteisöjä

Johdon valmennus

Liiketoimintavalmentaminen

Johtajuusvalmennus

Työhyvinvointi

Workshopit ja seminaarit

Palveluitamme

01.

Vuorovaikutusvalmennus

Yhteistyötaitojen kehittäminen edistää positiivista työilmapiiriä ja parantaa tiimien välistä yhteistyötä. Hyvät vuorovaikutustaidot tehostavat myyntiä ja toimimista asiakasrajapinnassa.

02.

Henkilöstötyytyväisyys ja konfliktinratkaisut

Tyytyväisemmät työntekijät vähentävät vaihtuvuutta ja lisäävät sitoutumista. Tarjoamme työyhteisöille osallistavaa keskustelua, jossa luomme yhdessä parannusehdotuksia työyhteisön tarpeisiin. Tavoitteena ei ole keskittyä pelkkiin ongelmiin, vaan myös tuoda esille työyhteisön vahvuudet ja mahdollisuudet.

03.

Aloitekyky ja ratkaisukeskeisyys

Valmennus auttaa kehittämään työntekijöiden aloitekykyä ja ratkaisutaitoja, mikä puolestaan edistää luovuutta ja innovaatiota. Valmennus auttaa myös kirkastamaan omat vastuualueet ja tavoitteet, mikä lisää työyhteisön yhteistä suuntaa.

04.

Motivaatio ja tuottavuus

Motivaation kasvattaminen johtaa parempaan keskittymiseen ja tehostaa työntekijöiden tuottavuutta. Työntekijät oppivat hallitsemaan aikaansa paremmin ja priorisoimaan tehtäviään tehokkaasti.

05.

Mielen hyvinvoinnin palvelut

Omien voimavarojen käyttöönotto ja oman kyvykkyyden ymmärtäminen parantaa hyvinvointia, mikä vähentää stressiä ja turhia poissaoloja.

06.

Tapahtumat

Tarvitsetpa sitten tyky- tai tyhypäivääsi työhyvinvointiteemaista pakopeliä, luentoa tai workshopia, niin ole yhteydessä. Pystymme järjestämään yhteistyökumppaniemme kanssa suuremmankin tapahtuman avaimet käteen periaatteella.

Valmennukset, koulutukset, johdon coaching, kehittämisprojektit, tapahtumat, tyky- ja tyhypäivät sekä mielen hyvinvoinnin palvelut… Tarjoamme kattavat palvelut työyhteisön hyvinvointiin!

Kysy lisää, niin räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden!

Yhteys


info@goodpower.fi
050 305 2629

Askonkatu 9 A, 15100 Lahti

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi@goodpower.fi