Itsevarma esiintyjä – Myy myymättä

Itsevarmuutta vuorovaikutukseen

Kaikki sopimukset tehdään lopulta ihmisten välillä ja vuorovaikutus on tähän avain. “Itsevarma esiintyjä – Myy myymättä” -valmennuksessa opit olemaan enemmän kuin tuotteesi ja palvelusi.

Valmennus vahvistaa esiintymistaitojasi, opit tehokkaita vuorovaikutusstrategioita ja autamme sinua rakentamaan luonnollisen ja vaikuttavan myyntitavan. Opit, kuinka voit olla itsevarma ja vakuuttava jokaisessa kohtaamisessasi, oli se sitten ammatillinen tai henkilökohtainen. Käymme läpi itsevarman esiintymisen, tehokkaat hissipuheet ja luonnekkaan vuorovaikutuksen. Opit myymään ideasi, ajatuksesi, palvelusi ja tuotteesi “myymättä”!

Taatusti vaikuttavan tehoaamupäivän aikana panostamme itsevarmaan esiintymiseen, kehonkieleen ja vuorovaikutustaitoihin. Valmennus antaa valmiudet karistaa epävarmuudet vuorovaikutustilanteista.

Kenelle?

Valmennus sopii kaikentasoisille vuorovaikuttajille ja on erityisen hyödyllinen johtajille, yrittäjille, myyjille ja asiakaspalvelijoille – kaikille, jotka haluavat lisätä itsevarmuutta vuorovaikutukseen ja esiintymiseen.

Valmennuksen Sisältö

Valmennus tarjoaa innostavan aamupäivän huippuvalmentajien opeilla, Lahden parhaan valmennusaamiaisen ja itseopiskelumateriaalit.

Itsevarma julkinen puhuminen: Opi, miten tulet itsevarmaksi ja tehokkaaksi julkiseksi puhujaksi.

Itseluottamusharjoituksia: Opit parhaat harjoitukset ja ”aivohackit” itseluottamuksen lisäämiseksi vuorovaikutuksessa.

Esiintymistekniikat: Käymme läpi tehokeinot, joilla voit parantaa esitystaitojasi, kuten äänenmuodostusta, eleitä, yleisöön sitouttamista.

Myyminen ilman myyntiä: Tutustu strategioihin, joilla voit myydä vaikuttamatta päällekäyvältä tai aggressiiviselta.

Verkostoitumisstrategiat: Opi, miten voit verkostoitua tehokkaasti ja rakentaa arvokkaita yhteyksiä.

Vakuuttavan hissipuheen laatiminen: Ytimekäs 30-60 sekunnin hissipuhe on edelleen yksi tehokkaimmista tavoista vakuuttaa, verkostoitua, presentoida ja myydä. Valmennuksessa opit tiiviin ja vaikuttavan hissipuheen laatimisen, jotta voit välittää viestisi kirkkaasti ja haluttavasti yrityksesi arvolupauksesta.

Valmentajat

Jonna Närhi

Jonna tässä, hei! Olen hyvinvointialan yrittäjä, terapeutti, vuorovaikutusvalmentaja sekä mindfulness- ja NLP-ohjaaja.

Saatat tuntea minut lukuisista asiantuntijahaastatteluista eri medioissa (mm. Helsingin Sanomat, Iltalehti, Ilta-Sanomat, Trendi-lehti, Me Naiset). Lisäksi minulla on suosittu TikTok tili, joka on kerännyt lyhyessä ajassa yli 23 000 seuraajaa. Olen myös luonut Positiivinen vuorovaikutus verkkokurssin, joka on todennäköisesti Suomen suosituin valmennus vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

Vuorovaikutus on kaiken A ja O – olipa kyseessä sitten yritysten välinen kommunikaatio, työyhteisö tai perhe-elämä. Tässä valmennuksessa keskitymme vahvistamaan itsevarmuutta vuorovaikutustilanteissa.

Erottumalla eduksesi sinä että yrityksesi tulette muistetuiksi. Valmennuksessani opit, miten voit tehdä vaikutuksen myymättä. Opit karistamaan turhan jännityksen harteiltasi ja astumaan rohkeasti esiin.

Lopulta sopimukset tehdään aina ihmisten kesken ja tämä valmennus antaa sinulle oikotien parhaisiin diileihin.

Hyvät vuorovaikutustaidot ovat yksinkertaisempia kuin yleensä kuvitellaan. Ihmissuhdetaidot ovat myös täysin opeteltavissa olevia asioita.

OIet sydämellisesti tervetullut mukaani oivalluttavalle muutosmatkalle!

Mia Paunonen

Hei, olen Mia!

Yksinkertaisuudessaan tehtäväni on auttaa yhteisöjä ja yksilöitä kukoistamaan. Autan löytämään tähän tehokkaimmat tavat, joilla olemassa olevia voimavaroja sekä resursseja hyödynnetään organisaation ja yksilön kasvuun.

Olen aina ollut ikuinen oppija ja utelias sielu. Oma erikoisalani on ajankäytön tehostaminen ja monimutkaisten prosessien selkeyttäminen – taito, jota olen hionut yli 25 vuoden ajan erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Olen hankkinut useita ammattitutkintoja vuosien varrella ja olen myös sertifioitu Life Coach. Taustani antaa minulle erinomaisen näkökulman ja syvällisen ymmärryksen ihmisten ja organisaatioiden tarpeista.

Tervetuloa mukaan tähän valmennukseen, joka varmasti auttaa sinua löytämään oman tapasi nousta esille ja vaikuttaa kaikissa ihmisten välisissä suhteissa.

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan valmennuspäivään. Lomakkeen kautta voit myös pyytää tarjouksen valmennuksistamme tai kysyä lisätietoja.

Nimi
Yritys tai organisaatio
Sähköposti
Puhelinnumero
Lisätiedot. Lisääthän laskutusosoitteen ja osallistujien määrän, jos varaat paikan valmennukseen
Kiitos yhteydenotostanne! Olemme teihin yhteydessä pian.
Tarkista lomakkeen tekstikentät.

Kysymyksiä ja vastauksia valmennuksesta

Haluan valmennuksen isommalle porukalle tai räätälöitynä versiona

Miten pääsen paikalle?

Miten verkkokaupan tilaus toimii?

Peruutusehdot

Minulla on erityisruokavalio

Onko valmennus vähennyskelpoinen?