Meistä

Lupauksemme Sinulle

Uskomme siihen, että ilon kautta tapahtuvat asiat motivoivat kasvuun ja kestävät.

Kun asioita ei esitetä liian vaikeasti ja pääset kokemaan niiden hyödyt myös käytännössä, ne jäävät käyttöön. Valmennuksissamme ja tapahtumissamme osallistamme onnistumisen ja positiivisuuden kautta.

Sanotaan, että elefantti on syötävä pala kerrallaan. Tämä tarkoittaa sitä, että askeleet on mitoitettava sopivan mittaisiksi. Asetamme realistiset tavoitteet, joiden kautta pääsette valloittamaan suuremmankin vuoren.

Kasvu vaatii muutoksia, mutta muutos voi olla pelottavaa. Vanhoja kaavoja täytyy hylätä ja rukata uudelleen. Palkitsevuuden kautta muutosvastarinnan uskaltaa siirtää sivuun ja mukavuusalue laajenee.

Lupauksemme Sinulle on, että työskentely kanssamme on palkitsevaa ja siksi se tuo kestäviä tuloksia.

Valmentajat

Jonna Närhi

vuorovaikutusvalmentaja, terapeutti

Jonna on iltapäivälehtienkin palstoilta tuttu ihmissuhteisiin erikoistunut terapeutti ja valmentaja. Jonna on Suomen parhaita asiantuntijoita vuorovaikutustaitojen valmentamisessa sekä mielen hyvinvoinnin kehittämisessä.

Hänen valmennuksissaan yhteisöt ja yksilöt oivaltavat parhaan version itsestään. Jonnalla on monipuolinen tausta hyvinvointialan yrittäjänä, terapeuttina, vuorovaikutusvalmentajana sekä mindfulness- ja NLP-ohjaajana. Jonna tunnetaan myös suositun Positiivisen vuorovaikutuksen verkkokurssin kehittäjänä.

+358 50 305 2629
jonna@goodpower.fi

Mia Paunonen

muutosvalmentaja, Life Coach

Energinen Mia on parhaimmillaan, kun yhteisö kaipaa selkeyttä, kirkastusta ja jäsentämistä. Mian erikoisalaa on ajankäytön tehostaminen ja monen liikkuvan osasen järjestäminen tarvittavaksi informaatioksi, kokonaisuudeksi ja prosessiksi.

Mia on ammentanut tietotaitoaan yli 25 vuoden ajan moninaisista hallinnollisista tehtävistä useilta eri sektoreilta. Mia on ikuinen oppija, jonka takataskusta löytyy useampikin ammattitutkinto ja Life Coachin pätevyys.

+358 45 275 7754
mia@goodpower.fi