Organisointi ja ajankäyttö – Opi järjestelmällisen tekemisen mestariksi

Ajanhallinnan mestariksi

Liian usein työssä aikaa tuhraantuu epäselviin vastuualueisiin, suunnittelemattomuuteen, rikkinäisiin puhelimiin ja epäselvään tavoitten asetteluun. Tämä johtaa turhan työn tekemiseen ja kaoottiseen ajankäyttöön. “Organisointi ja ajankäyttö – Opi järjestelmällisen tekemisen mestariksi” -valmennuksessa opit kirkastamaan tärkeimmät työtehtävsi, tehokkaan ajankäytön delegoinnin ja parantuneen viestinnän kautta.

Tehoaamupäivän aikana opit kuinka jalkautat järjestelmällisyyden osaksi työntekoa. Käymme läpi ajankäytön tehostamisen työkaluilla, jotka voit ottaa heti käyttöösi.

Kenelle?

Valmennus sopii niin johtotehtävissä työskenteliville, kuin asiantuntijatehtävissä toimiville. Myös pienet yritykset ja yksityisyrittäjät hyötyvät koulutuksesta.

Valmennuksen Sisältö

Valmennus tarjoaa innostavan aamupäivän huippuvalmentajien opeilla, Lahden parhaan valmennusaamiaisen ja itseopiskelumateriaalit.

Käymme läpi seuraavat osa-alueet:

Ajanhallinta
Priorisointi
Tavoitteiden asettaminen
Tehtävien delegointi
Tehokas viestintä
Stressinhallinta
Projektisuunnittelu

Mia Paunonen

Hei, olen Mia!

Olen energinen ja intohimoinen valmentaja, joka loistaa erityisesti silloin, kun yhteisö kaipaa selkeyttä ja järjestystä. Minulle on luonteenomaista järjestää monenlaiset liikkuvat osaset yhtenäiseksi informaatioksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Oma alani on ajankäytön tehostaminen ja monimutkaisten prosessien selkeyttäminen – taito, jota olen hioutunut yli 25 vuoden ajan eri hallinnollisissa tehtävissä.

Olen aina ollut ikuinen oppija ja utelias sielu. Olen hankkinut useita ammattitutkintoja vuosien varrella ja olen myös sertifioitu Life Coach.

Taustani antaa minulle erinomaisen ymmärryksen ihmisten ja organisaatioiden tarpeista. Valmennuksessa autan sinua löytämään tehokkaimmat tavat hyödyntää aikaa ja resursseja.

Valmentajat

Jonna Närhi Mug

Jonna Närhi

Jonna tässä, hei! Olen hyvinvointialan yrittäjä, terapeutti, vuorovaikutusvalmentaja sekä mindfulness- ja NLP-ohjaaja.

Tehokkaassa ajankäytössä stressinhallinta ja vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa onnistumiseen. Olen valmentanut vuorovaikutustaitoja jo tuhansille ihmisille. Minut tunnetaan Suomen suosituimman vuorovaikutustaitoja valmentajan verkkokurssin, Positiivinen vuorovaikutus, tekijänä. Tässä valmennuksessa annan parhaat vinkkini sille miten tehostat työtäsi pehmeillä taidoilla. Opit saamaan viestisi perille, saamaan ihmiset puolellesi ja sanomaan tarpeen mukaan “ei”.

Hyvät vuorovaikutustaidot ovat yksinkertaisempia kuin yleensä kuvitellaan. Ihmissuhdetaidot ovat myös täysin opeteltavissa olevia asioita.

OIet sydämellisesti tervetullut mukaani oivalluttavalle muutosmatkalle!

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan valmennuspäivään. Lomakkeen kautta voit myös pyytää tarjouksen valmennuksistamme tai kysyä lisätietoja.

Nimi
Yritys tai organisaatio
Sähköposti
Puhelinnumero
Lisätiedot. Lisääthän laskutusosoitteen ja osallistujien määrän, jos varaat paikan valmennukseen
Kiitos yhteydenotostanne! Olemme teihin yhteydessä pian.
Tarkista lomakkeen tekstikentät.

Kysymyksiä ja vastauksia valmennuksesta

Haluan valmennuksen isommalle porukalle tai räätälöitynä versiona

Miten pääsen paikalle?

Miten verkkokaupan tilaus toimii?

Peruutusehdot

Minulla on erityisruokavalio

Onko valmennus vähennyskelpoinen?