Sika Säkissä tiimipäivä

Unohtumaton tiimipäivä

“Sika säkissä?” on yllätyksellinen peli. Peli kehittää leikin varjolla vuorovaikutustaitoja. Hyvä vuorovaikutus on tärkeintä mitä muuttuvissa tilanteissa tarvitaan ja arvostetuimpia työelämän taitoja tänä päivänä.

Pelissä valmennettavilla positiivisilla vuorovaikutustaidoilla asiat sujuvat, oli kyse sitten asiakaskohtaamisista, yhteistyöstä tai innovoinnista! Pelin johtaa energiaa ja oivalluksia jakava vuorovaikutusvalmentaja Jonna Närhi.

Peli sopii omaksi tapahtumaksi tai tiimipäivän osaksi.

Järjestämme tapahtumia ympäri Suomen.

Tarvitsetko tiimipäivääsi pelillistetyn vuorovaikutusvalmennuksen yli 30 hengen ryhmälle? Toista peliämme CryptoBoxia voi pelata yhtäaikaisesti jopa 120 pelaajaa! Lue lisää tästä >

Sika säkissä? – Hulvaton tiimipäivä

“Sika säkissä?” tiimipeli sopii pienemmille ryhmille aina 30 henkilöön asti ja se on takuuvarma keino saada terästettyä tiiminne vuorovaikutustaitoja unohtumattomalla tavalla.

Tarinassa pelaajat pääsevät maaseutumarkkinoille, jossa vanha Iisakki on myynyt säkin, jonka sisältöä hän ei itsekään muista. Pian ilmenee, että säkki on mahdotonta avata yksin. Pelaajat joutuvat käyttämään vuorovaikutustaitojaan ja pistämään hoksottimensa koetukselle. Pelijohtajana toimii vuorovaikutusvalmentaja Jonna Närhi. Mukaan on mahdollista liittää herättäviä miniluentoja.

Hauskuuden varjolla positiivisten vuorovaikutustaitojen taitojen opettelu ja tiimiytyminen tapahtuu kuin itsestään.

“Sika säkissä?” sopii kaikille aloille. Tällä hetkellä peli on noussut erityisesti palvelualojen suosioon. Pelin avulla voidaan sparrata myös eri tiimien välistä yhteistoimintaa (esimerkiksi vahvistaa myynnin ja markkinoinnin välistä vuorovaikutusta). Peliä voidaan myös räätälöidä niin, että lopussa saatava palkinto on yhteisönne näköinen.

“Sika säkissä?” järjestämiseen tarvitaan vain pöydät ja tuolit. Peli on mahdollista järjestää myös esteettömänä.

Tutustu valmentajaan

Jonna Närhi

vuorovaikutusvalmentaja, terapeutti

Hei Olen Jonna, valtakunnan medioidenkin asiantuntijahaastatteluista (mm. Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Iltalehti) tuttu valmentaja ja parisuhdeterapeutti. Olen kouluttanut jo tuhansia suomalaisia rohkeampaan vuorovaikutukseen Positiivisen vuorovaikutuksen valmennuksissani.

Minulla on monipuolinen tausta vuorovaikutusvalmentajana, terapeuttina, puhujana, sekä mindfulness- ja NLP-ohjaajana (neurolingvistinen ohjelmointi on toimintamalli, jonka avulla muutetaan ajattelutapaa, jotta voidaan toimia eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla).

Mutta se minusta, sillä valmennuksissani on kyse Sinusta ja yhteisöstäsi! Kaikessa ihmisten välisessä kanssakäymisessä vuorovaikutus on avain. Meidän kaikkien oma velvollisuutemme on tuoda paras panoksemme hyvien ihmissuhteiden eteen.

Vastalahjaksi saamme toimivan työyhteisön, kannustavan sosiaalisen piirin ja hyvän elämän.

Hyvät vuorovaikutustaidot ovat yksinkertaisempia kuin yleensä kuvittelemme. Ihmissuhdetaidot ovat myös täysin opeteltavissa olevia asioita.

Kysy lisää ja varaa oma tiimipäiväsi!

+358 50 305 2629
jonna@goodpower.fi

Hinta

“Sika säkissä?” tapahtuman hinta on lanseeraustarjouksena alkaen 480 € + alv.

Voit varata myös syksyn tiimipäiväsi nyt, niin saat käytettyä lanseeraustarjouksen hyödyksi!

✅ Peli on erittäin viihdyttävä ja sopii kaikille!

✅ Vahvistaa vuorovaikutustaitoja ja tiimipelaamista

✅ Pelijohtana toimii vuorovaikutusvalmentaja Jonna Närhi

✅ Peliin voidaan liittää oivalluttavia miniluentoja

✅ Helppo järjestää erilaisiin tiloihin, myös esteettömänä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Jonna Närhi

+358 50 305 2629
jonna@goodpower.fi

Mainitsethan tarjouspyynnössä toivotun ajankohdan, henkilömäärän ja paikan.

Voit käyttää yhteydenottoon myös allaolevaa lomaketta