Stressinhallinnan kurssi

Tämä on helppo ja siksi todella tehokas kurssi stressinhallintaan.

Yksinkertainen on parasta. Nämä harjoitukset toimivat kaikille ja voit aktivoida ne hetkessä.

Vapaa stressistä verkkokurssi

Vapaa stressistä on neljän viikon käytännönläheinen kurssi, jossa opit hallitsemaan stressiä ja paineita. Kurssi sisältää helppoja harjoituksia, jotka helpottavat oloasi jopa minuuteissa sekä tulostettavan työkirjan.

Kurssin valmentajina toimivat terapeutti, NLP- ja Mindfulnessohjaaja Jonna Närhi sekä joogavalmentaja ja NLP-ohjaaja Eliel Arkki. Harjoitukset perustuvat joogaharjoituksiin, joissa käytämme kehollisia-, hengitys- ja mielikuvaharjoituksia. Vapaa stressistä kurssi sopii kaikille ja opettaa helpot tavat helpottaa stressiä, myös arkisten tilanteiden keskellä. Kurssin käyminen ei vaadi tietämystä joogasta, eikä aikaisempaa perehtymistä aiheeseen. Kaikki kurssin keskeiset harjoitukset on suunniteltu niin, että ne voi tehdä vaikkapa farkut jalassa toimistolla.

Saat yksinkertaisia, mutta tehokkaita harjoituksia, jotka on helppo ottaa käyttöön missä ja milloin tahansa – tarvitset vain muutaman minuutin päivässä.

Pääset mukaan asiantuntijoiden ohjaukseen, jonka avulla löydät avaimet stressin lievittämiseen ja hallintaan pitkäkestoisesti.

Tule mukaan käytännönläheiseen opetukseen, joka ei vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta tai erityistietämystä. Helppokäyttöinen kurssialusta toimii myös älylaitteilla.

Ota stressi hallintaan. Sinä määräät, ei paine tai haastavat olosuhteet.

Paljonko sinä olisit valmis maksamaan siitä, että opit keventämään oloasi paineistavissakin paikoissa, jotta voit toimia itsevarmasti ja määrätietoisesti?

Varaa kurssi nyt ja pääset mukaan ainutkertaiseen lanseeraushintaan!

Tämä tarjous ei toistu. Kurssin normaalihinta on 128 euroa, mutta nyt pääset mukaan vain 48 eurolla. Tarjous on voimassa maanantaihin 25.3.2024, klo: 23:59 asti, jonka jälkeen hinta nousee.

Ensimmäinen osio avautuu tiistaina 2.4.2024. Sinulle avautuu uusi kokonaisuus viikon välein ja voit käydä osiot täysin omaan tahtiisi.

Vapaa stressistä verkkokurssi

48 €

(norm. 128 €)

Osta Heti:

Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen (Smartum, Edenred, ePassi)

✅ Turvallinen maksu ja monipuoliset maksutavat (MobilePay, pankkimaksu, korttimaksu, Edenred, Smartum, ePassi, lasku ja osamaksu).

✅ Saat automaattisesti tunnukset ja ohjeet kurssille sähköpostiisi heti tilauksen tehtyäsi.

✅ Voitte aloittaa koska haluatte ja käydä tehtävät omaan tahtiinne!

✅ Osta täysin riskittä, sinulla on 14 päivän rahat takaisin takuu kurssin alkamispäivästä.

Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Kuinka tilaus toimii?

1. Lisää tuote ostoskoriin painikkeesta ja jatka verkkokaupan kassalle. Mikäli käytät liikuntaetua, niin tee maksu ohjeiden mukaan ja ilmoita tämän jälkeen meille osoitteseen info@intohimohuoltamo.com nimesi ja sähköpostisi, niin aktivoimme kurssin sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.
2. Täytä tietosi ja käytä haluamaasi maksutapaa. Maksuprosessi on suojattu ja turvallinen.
3. Tilauksen jälkeen saat automaattisesti käyttäjätunnuksesi, salasanan ja kirjautumislinkin sähköpostiisi.
4. Kirjauduttuasi voit käydä kurssia omaan tahtiisi.

Mikäli tarvitset apua tilaukseen liittyvissä asioissa, niin otathan yhteyttä info@intohimohuoltamo.com. Voit myös lähettää meille viestin (myös WhatsApp) tai soittaa meille numeroon 050 305 2629.

Stressinhallinan työkaluista on hyötyä kaikille ja niistä on erinomaista etua elämässä. Vaikka et juuri nyt kokisi stressiä, niin stressinhallinan työkalupakki on hyvä olla olemassa, jotta pystyt hoitamaan tiukatkin tilanteet kevyemmällä kuormituksella.

Onko tämä (liiankin) tuttua?

⏳ Aika ei tunnu riittävän mihinkään. Elämä tuntuu suorittamiselta ja tehtävästä toiseen juoksemiselta.

😤 Pienetkin asiat saattavat vaivata, ärsyttää ja saada aikaan kuormittavia tunteita (tämä on viesti ylikuormittuneelta hermostolta).

🍷 Rentoutuminen vaatii oikoteitä, kuten turvautumista lasilliseen liian useinkin.

🌙 Uni ei ole enää palauttavaa, vaan kääntyilyä sängyssä miettien huomisen tehtäviä ja haasteita.

💔 Tärkeät ihmissuhteet kärsivät, koska kärsivällisyys on kortilla ja keskittyminen muualla. Tilanteissa on vaikea olla läsnä ja tästä saattaa tulla palautetta.

🤯 Päätöksenteko tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta, sillä stressi sumuttaa ajattelua.

🥗 Terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen tuntuu mahdottomalta, kun jatkuva kiire ja stressi ajavat turvautumaan nopeisiin, mutta epäterveellisiin ratkaisuihin.

🔥 Motivaatio ja intohimo, jotka ennen loistivat, tuntuvat kadonneen.

🤕 Fyysisiä stressioireita, kuten päänsärkyä, lihaskireyksiä tai vatsavaivoja, alkaa ilmetä yhä useammin.

Jos nämä kuvaukset resonoi sinun kokemuksesi kanssa, on aika tehdä muutos. Vapaa stressistä verkkokurssi on suunniteltu juuri sinulle. Löydät tehokkaita keinoja stressinhallintaan ja saavutat keveämmän olon. Olet tervetullut mukaan oppimaan, kuinka voit hallita stressiä ja nauttia jokaisesta päivästä.

Testiryhmämme palautteita

Testasimme kurssiamme 20 henkilön testiryhmällä ja saimme arvosanojen keskiarvoksi 4,8 / 5. Aika hyvin! Kurssia kiiteltiin erityisesti käytännönlähistä harjoituksista, jotka toimivat kiireisen arjen keskellä.

Ennen starttia hiomme vielä viimeiset säröt kurssista, joten hyppää sinäkin mukaan huippukurssille!

Harjoitukset tulivat tarpeeseen. Opin hallitsemaan paineita paremmin ja sitä kautta muun elämän hallitseminen on helpottunut. Suosittelen lämpimästi.

Milla

Lähtötilanteeni oli se, että olin kireä heti aamusta. Ärsyynnyin lähes kaikesta ja minulla oli tunne, ettei siihen voinut itse vaikuttaa. Kurssin selkeät työkalut olivat tarpeeksi helppoja, että pystyin ottamaan ne käyttöön ja sain kurssista nopeasti apua. Nykyisin aamulla on mahtava herätä, kun minulla itselläni on valta siihen mitä tunnen.

Sanna

Ensin ajattelin, että tämmöinen kurssi on naisten juttu. Nämä harjoitukset oli niin yksinkertaisia, että jäykkä ukkokin pystyi ne tekemään. Mieli on parempi ja saan enemmän aikaiseksi.

Harri

Stressi on selvästi helpottunut ja pystyn olemaan paremmin läsnä perheen kanssa.

Heikki

Valmentajien energia ja into välittyivät selvästi. Kurssin anti ylitti odotukseni, erityisesti kun huomasin, kuinka paljon rennommaksi tulin sosiaalisissa tilanteissa. Iso kiitos koko tiimille!

Hanna-Mari

Jos jotain haikailee, niin olisin toivonut, että tälläinen työkalupakki olisi ollut saatavilla jo vuosia sitten 🙂

Teemu

Kiitollisena kurssistanne. Asiat oli esitetty selkeästi ja harjoitukset osoittautuivat toimiviksi. Opetustyyli oli sopivan suoraviivainen, mutta samalla sydämellinen.

Riitta

Palautteet on kerätty sähköisen palautelomakkeen kautta

Mitä kurssi sisältää?

Jos asiat on tehty liian monimutkaiseksi – niin ne jäävät tekemättä. Tämä kurssi antaa selkeät ohjeet ja harjoitukset stressinhallintaan niin kehollisesti, kuin samalla mieltä huoltaen. Kurssin punaisena lankana on hallita stressiä ja antaa harjoitukset, jotka voit ottaa heti käyttöön – vaikka kesken työpäivän.

Osa 1: Tervemenoa stressi!

Tällä ensimmäisellä viikolla pureudumme stressin juurisyihin ja opimme, kuinka tunnistaa sen merkit ajoissa. Tämän viikon jälkeen et enää reagoi stressiin samalla tavalla.

 • Tällä viikolla käymme läpi seuraavia aiheita:
  • Homma haltuun: Opit hyödyntämään kurssin oppeja henkilökohtaisessa elämässä ja tunnistamaan tilanteen, jolloin työkalut tulee ottaa käyttöön.
  • Tunne itsesi, henkilökohtainen testi: Tee alkukartoitus ja hahmota stressisi aiheuttajat, sekä tyynnyttäjät.
  • Mielenhallinnan voima: Mielesi on vahvempi kuin kuvitteletkaan ja ymmärrät mielesi potentiaalin tilanteiden hallinnassa ja keinot mukavuusalueesi kasvattamiseen.
  • Hermoston aktivointi: Opi pikatekniikka hermostosi herättämiseen.
  • Hengitys- ja mielikuvaharjoitukset: Ensiaskeleet kohti mielenrauhaa.
  • Tyynnytä mielesi minuutissa: Helppo harjoitus, jonka avulla tyynnytät hermostosi minuutin aikana.

Osa 2: Käytäntö, kehon ja mielen yhteyden syventäminen

Toisella viikolla sukellamme kehon ja mielen väliseen yhteyteen syvemmin. Opit, kuinka yksinkertaiset harjoitukset voivat muuttaa kokonaisvaltaista olotilaasi.

 • Mitä opit:
  • Syvähengityksen salat: Hengityksen voiman hyödyntäminen stressinhallinnassa.
  • Mindfulnessin perusteet: Käytännön harjoituksia läsnäolon taitojen kehittämiseen.
  • Kehollisten harjoitusten voima: Liikkeen ja asennon merkitys mielenrauhalle.
  • Onnellisuusharjoitus: Tämän harjoituksen avulla saat pidettyä mielihyvähormonit aktiivisena.

Osa 3: Vapautta edistyneillä stressinhallintatekniikoilla

Kolmannella viikolla syvennämme osaamistamme ja tutustumme uusiin tekniikoihin. Tulet yllättymään, kuinka pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus.

 • Mitä Opit:
  • Edistykselliset hengitystekniikat: Uusia työkaluja hengityksen hallintaan.
  • Mielikuvaharjoitusten syventäminen: Luo voimakkaita sisäisiä kokemuksia mielenrauhan edistämiseksi.
  • Kolikon kääntöpuoli: Opi kääntämään stressaavat tilanteet mahdollisuudeksi ja aikaansaamiseksi.

Osa 4: Stressinhallinnan työkalujen tuominen arkeen

Viimeisellä viikolla keskitymme siihen, miten voimme tuoda oppimamme stressinhallintatekniikat osaksi jokapäiväistä elämäämme. Opit, kuinka ylläpitää mielenrauhaa myös kurssin jälkeen.

 • Mitä opit:
  • Harjoitusten soveltaminen arkeen: Konkreettisia esimerkkejä ja vinkkejä.
  • Työkirjan tehokas käyttö: Seuraa edistymistäsi ja pidä motivaatiosi korkealla.
  • Elämäntapamuutokset: Pieniä muutoksia, suuri vaikutus.
  • Jatkuvan kehityksen polku: Vinkkejä ja neuvoja, kuinka kehittyä ja jatkaa harjoituksia itsenäisesti.

Kenelle tämä kurssi on?

Kurssi sopii kaikille, jotka tuntevat kaipaavansa tukea sekä käytännöllisiä, konkreettisia työkaluja stressin ja jännityksen lieventämiseen.

Kenelle tämä kurssi ei sovellu?

Tämä kurssi ei sovellu sinulle mikäli et ole valmis kokeilemaan harjoituksia ennakkoluulottomasti tai odotat kurssilta pitkiä luentoja.

Mitä tämä kurssi ei sisällä?

Kurssi ei sisällä haastavia kehollisia harjoituksia. Kurssi ei sisällä vaikeaa termistöä tai syvälle menevää itämaista filosofiaa.

Tutustu Jonnaan, kurssin valmentajaan

Jonna Närhi

✅ Mindfulness-ohjaaja
✅ NLP-valmentaja
✅ Parisuhdeterapeutti
✅ Sairaanhoitaja (AMK)
✅ Vuorovaikutusvalmentaja

Hei, minä olen Jonna! Olen työskennellyt hyvinvointialan yrittäjänä ja terapeuttina, ja saatatkin tunnistaa minut ihmissuhteisiin liittyvistä asiantuntijahaastatteluista eri medioissa (mm. HS, Iltalehti, Ilta-Sanomat, Me Naiset) tai suositusta TikTok-kanavastani. Käytän työssäni Mindfulnessia ja NLP:tä (neuro-lingvistinen ohjelmointi) auttaakseni ihmisiä toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla eri elämäntilanteissa.

Stressi on monille tuttu tunne, ja sen vaikutukset ulottuvat laajalti – vaikuttaen ihmissuhteisiin, itsetuntoon ja jokapäiväiseen toimintakykyymme. Nyky-yhteiskunnassa stressitekijät ovat moninaisemmat kuin koskaan. Onkin tärkeää löytää tehokkaita keinoja stressinhallintaan.

Liity mukaan Vapaa Stressistä verkkokurssillemme ja lähde matkalle kohti sisäistä rauhaa ja parempaa stressinhallintaa. Kurssillamme opit, kuinka voit vähentää stressiä ja parantaa elämänlaatuasi merkittävästi. Saat käyttöösi työkaluja ja tekniikoita, jotka auttavat sinua kohtaamaan arjen haasteet rauhallisemmin ja vahvemmin.

Tule mukaan nyt ja ota ensimmäinen askel kohti mielenrauhaa. Olet lämpimästi tervetullut meidän onnellisten joukkoon!

Tutustu Elieliin, kurssin valmentajaan

Eliel Arkki

✅ Jooga- ja mindfulness-ohjaaja
✅ NLP-valmentaja

Moikka, olen Eliel, joogaohjaaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Jonna pyysi, että lähden ohjaamaan kurssia, jonka avulla stressiä on helppo hallita. Ilman muuta! Yhdessä olemme luoneet kurssin, joka tekee stressinhallinnasta selkeää ja saavutettavaa jokaiselle.

Stressi on modernin elämän ikuinen haaste, vaikuttaa meihin monin tavoin – heikentäen suorituskykyämme, altistaen meidät sairauksille ja koetellen ihmissuhteitamme. Halusimme luoda kurssin, jossa keskitytään yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin harjoituksiin. Nämä harjoitukset ovat suunniteltu niin, että voit aloittaa stressin lievittämisen helposti ja kaikissa tilanteissa. Kun paineet putoavat, niin se vaikuttaa elämään todella laajalla skaalalla.

Liittyessäsi mukaan kurssille, saat käyttöösi tekniikoita, jotka jokaisen tulisi hallita hyvän elämän saavuttamiseksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tälle avartavalle matkalle kanssamme!

Tyytyväisyystakuu 100%

Palaute Vapaa stressistä kurssista on ollut hyvin positiivista ja annamme sinulle 14 päivän täyden tyytyväisyystakuun kurssin alkamispäivästä.

Mikäli koet, että kurssi ei vastaa odotuksiasi, niin palautamme maksusi! Riittää, kun laitat meille postia osoitteeseen info@intohimohuoltamo.com ja kerrot palauttavasi tuotteen.

Liity siis rohkeasti mukaan, et voi menettää mitään, mutta voit saada valtavasti!

Kyllä, haluan mukaan >

100% Tyytyväisyystakuu

Miksi tämä kurssi?

Stressin kuormitusta on mahdollista vähentää. Vapaa stressistä kurssin yksinkertaisilla, mutta tehokkailla menetelmillä voit kokea tämän vapauden. Verkkokurssimme on suunniteltu antamaan sinulle välittömästi sovellettavia työkaluja stressin hallintaan, parantamaan mielialaasi ja lisäämään elämänlaatuasi.

Nopeat työkalut: Opit menetelmiä, joilla lievität stressiä minuuteissa.

Hyvinvointia elämään: Saat käyttöösi työkalut, jotka tukevat hyvinvointiasi pitkällä tähtäimellä.

Helppo ja saavutettava: Kurssimme sopii kaikille, riippumatta aikaisemmasta kokemuksesta tai elämäntilanteesta. Voit tehdä harjoitukset missä vain, toimistolla tai kotona, vaikka farkut jalassa.

Asiantuntijat apunasi: Kokeneet valmentajamme, joogavalmentaja Eliel Arkki ja terapeutti Jonna Närhi, opastavat sinut läpi kurssin, tarjoten sinulle tutkitusti tehokkaita menetelmiä stressinhallintaan.

Mitä saat kurssilta?

Selkeät ohjeet ja helppokäyttöiset harjoitukset: Jokainen kurssimateriaali on suunniteltu yksinkertaiseksi ja helposti noudatettavaksi.

Välitön apu: Huomaat tulokset heti ensimmäisen harjoituksen jälkeen, ja hyödyt kasvavat harjoitusten muuttuessa osaksi arkeasi.

Elämänlaadun parannus: Vähemmän stressiä tarkoittaa parempia valmiuksia hyviin ihmissuhteisiin, parempaa keskittymiskykyä ja enemmän iloa jokapäiväisessä elämässäsi.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka kauan tilaukseni on voimassa?

Kaikki materiaalit ovat käytettävissä vuoden ajan kurssin alkamispäivästä.

Miten palautusoikeus toimii?

Mikäli et ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen, niin laita meille 14 päivän sisällä sähköpostiviesti osoitteeseen info@intohimohuoltamo.com ja kerro, että haluat peruuttaa tilauksesi. Palautamme rahasi kokonaisuudessaan.

Onko tämä hintansa arvoinen?

On varmasti ja paljon enemmän! Muutamalla kympillä saat ammattilaisen laatimat työkalut, jotka hyödyttävät sinua läpi elämän.

Minulla on kiireinen elämä, miten ehdin käydä kurssin läpi?

Kurssi on palasteltu selkeisiin osiin ja suunniteltu käytäväksi osana arkea siten, että käytännössä minkälaisessa elämäntilanteessa tahansa kurssin läpikäyminen on mahdollista. Varaa kurssille 15 minuuttia päivässä ja käy yksi pienempi osio joka päivä ja pian huomaat edistyväsi. Oppiminen on myös tehokasta jos levität omaksuttavia asioita hieman pidemmälle aikajänteelle.

Minulla on kaikki hyvin tässä hetksessä, kannattaako kurssi silti?

Todellakin kannattaa! Saat työkalut, jotka voit ottaa koska tahansa käyttöön tiukan tilanteen tullen, oli kyse sitten jännittämisestä, konflikteista ihmissuhteissa tai yllättävistä kuormittavista tilanteista.

Olen kriisissä. Onko tästä apua?

On. Stressinhallinnan työkaluilla helpotat elämääsi ja ne ovat kaiken A ja O tiukoista paikoista selviämiseen. Tämä kurssi antaa työkaluja tueksesi, jota käytät itse. Kurssi ei ole hoitomuoto tai terapia.

Jäikö kysyttävää?

Jos sinulla jäi muuta kysyttävää Vapaa stressistä kurssistamme, voit soittaa meille numeroon 050 305 2629, tai kysyä sähköpostilla info@intohimohuoltamo.com.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *