Tapahtumat

Muutosvastarinnasta innostukseen

24. huhtikuuta

Askonkatu 9 A, 15100 Lahti, klo: 9:00-11:30

Valmentajat: Jonna Närhi ja Mia Paunonen

Muutos on väistämätön osa jokaisen organisaation kehityspolkua, mutta se ei tule ilman haasteita. Muutosvastarinta on yleinen este, joka voi hidastaa uudistusten toteuttamista ja vähentää niiden tehokkuutta, olipa kyse sitten yrityksen sisäisistä muutoksista tai uusien käytäntöjen omaksumisesta asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Käytännönläheinen valmennuksemme on suunniteltu erityisesti näitä haasteita silmällä pitäen. Opit tunnistamaan muutosvastarinnan juurisyitä ja kehittämään strategioita, jotka muuntavat skeptisyyden osallistumiseksi. Valmennus tarjoaa työkaluja ja menetelmiä, jotka auttavat sinua välttämään yleisimmät sudenkuopat muutosjohtamisessa.

Valmennuksessa käymme läpi vuorovaikutteisen kommunikaation merkitystä, oikean ajoituksen valintaa muutosten toteuttamiselle, ja kuinka rakentaa kestävää sitoutumista muutokseen kaikilla organisaation tasoilla. Saat käyttöösi arvokkaita vinkkejä ja oivalluksia siitä, miten voit itse toimia muutoksen airuena, joka inspiroi muita ympärilläsi.

Valmennuksen hinta 98 € + ALV / Osallistuja

Hinta sisältää aamiaisleivän ja kahvi- / teetarjoilun.

Lisätiedot:
Jonna Närhi

+358 50 305 2629
jonna@goodpower.fi

Valmentajat

Jonna Närhi

Jonna on iltapäivälehtienkin palstoilta tuttu terapeutti ja valmentaja. Jonna on Suomen parhaita asiantuntijoita vuorovaikutustaitojen valmentamisessa sekä mielen hyvinvoinnin kehittämisessä.

Hänen valmennuksissaan yhteisöt ja yksilöt oivaltavat parhaan version itsestään. Jonnalla on monipuolinen tausta hyvinvointialan yrittäjänä, terapeuttina, vuorovaikutusvalmentajana sekä mindfulness- ja NLP-ohjaajana. Jonna tunnetaan myös suositun Positiivisen vuorovaikutuksen verkkokurssin kehittäjänä.

+358 50 305 2629
jonna@goodpower.fi

Mia Paunonen

Energinen Mia on parhaimmillaan, kun yhteisö kaipaa selkeyttä, kirkastusta ja jäsentämistä. Mian erikoisalaa on ajankäytön tehostaminen ja monen liikkuvan osasen järjestäminen tarvittavaksi informaatioksi, kokonaisuudeksi ja prosessiksi.

Mia on ammentanut tietotaitoaan yli 25 vuoden ajan moninaisista hallinnollisista tehtävistä useilta eri sektoreilta. Mia on ikuinen oppija, jonka takataskusta löytyy useampikin ammattitutkinto ja Life Coachin pätevyys.

+358 45 275 7754
mia@goodpower.fi